Obține atmosfera de trezire

 • Echipa noastră de psihologi deţine abilităţile şi experienţa necesară în a relaţiona într-o manieră dinamică, chiar şi cu cei mai dificili dintre beneficiari. Acest lucru implică capacitatea de a asista persoane cu stări depresive sau atitudine lipsită de speranţa, furie, lipsa de motivaţie, rezistenţă la schimbare.
 • Viziunea noastră terapeutică urmează principiile Programului Minnesota (cunoscut sub Programul celor 12 paşi). Prin urmare centrul Oxigen îşi fundamentează activitatea terapeutică pe un program cu o experienţă de peste 70 de ani şi mii şi mii de persoane recuperate din adicţie.
 • Planul de recuperare este unul specializat şi individualizat. Nu de puţine ori, dependenţele sunt asociate şi cu alte tulburări psihice.
 • Suport în menţinerea abstinenţei. Recuperarea unei persoane dependenţe este un proces îndelungat care implică o perioadă lungă de timp. Tocmai de aceea, prin programul de asistenţă cât şi prin legăturile cu resursele sociale, asigurăm consiliere beneficiarilor noştri chiar şi după ieşirea din program.
 • Centrul Oxigen încorporează o viziune holistică (complexă) asupra persoanei şi asupra dependenţei, motiv pentru care am creat un program complex de terapie care include atât persoana dependentă cât şi familia din care acesta provine. În acest sens, menţionăm o gama largă de tipuri de terapie: terapia de grup, care reprezintă baza programului, consiliere individuală, terapie ocupaţională, terapie de cuplu şi familie.
 • Oferirea de suport spiritual. Recuperarea implică adeseori şi o răscolire a vieţii. Astfel persoana este pusă în situaţia de a face schimbări în cele mai profunde şi înrădăcinate arii ale vieţii. O schimbare amplă a vieţii implică o conectare la sine şi conectare la dimensiunea spirituală. Înţelegerea acestui fapt ne-a determinat să adoptăm spiritualitatea, ca parte integrantă a procesului de recuperare şi menţinere din dependenţă.
 • Rutina unor comportamente şi atitudini sănătoase, sunt principii puternic promovate în centrul Oxigen prin întreg programul terapeutic.
0
Treatments
0
Professionals
0
Programs
0
Happy Families

Echipa

Amanda Woods
Licensed Marriage and Family Therapist
Roberta Green
Licensed Marriage and Family Therapist
Chiriac Dragos
Kinetoterapeut
Irina Lupu
Kinetoterapeut
Sava Elena
Asistent medical generalist
Oana Laura Munteanu
Asistent medical
Hagy Roxana
Psiholog Clinician si Psihoterapeut de cuplu si familie
Baghiu Ramona
Psiholog clinician

Despre centru

Obține atmosfera de trezire

Oxigen este un centru rezidenţial, de tip comunitate terapeutică, ce îşi propune recuperarea şi reintegrarea socială a persoanelor dependente de alcool, droguri şi alte substanţe psihoactive.

mai multe despre noi

Photo Tour

Misiunea noastra

Oxigen este un centru rezidenţial, de tip comunitate terapeutică, ce îşi propune recuperarea şi reintegrarea socială a persoanelor dependente de alcool, droguri şi alte substanţe psihoactive.
Scopul centrului este de a oferi ajutor specializat persoanelor dependente, dintr-o perspectivă personalizată, având ca model programul terapeutic de tip Minesota.
Modelul Minesota sau a celor 12 pasi este originar din Statele Unite ale Americii, unde este aplicat inca din 1935. Este singurul program adictiv decontat de casele de asigurari de sanatate din SUA.
Centrul pentru sanatate Oxigen este prima organizatie din Romania in care se aplica Modelul Terapeutic Minesota.
Programul de tratament acoperă toate cele 4 dimensiuni ale fiinţei umane:

 • biologică
 • psihologică
 • socială
 • spirituală

Filosofia noastră este: „COMUNITATE FĂRĂ DEPENDENŢE”.

Strada Depoului nr. 6, Bacau - Romania
centruloxigen@yahoo.com
Copyright © 2019 by 2. All rights reserved.
Copyright © 2019 by 2. All rights reserved.