Suntem aici pentru a vă ajuta! Sunați-ne: +40 749 775 819

Ești gata să primești ajutor? Consultanții noștri de tratament sunt disponibili 24/7.

Suntem aici pentru a vă ajuta! Sunați-ne: +40 749 775 819
Suntem aici pentru a vă ajuta! Sunați-ne: +40 749 775 819
Vrei să ajuți un coleg?

Dependența este omniprezentă în societatea noastră. Din acest motiv putem identifica oameni cu dependențe chiar lângă noi, la facultate, la serviciu, la cluburi, ceea ce poate fi frustrant pentru tine.

Ești îngrijorat pentru sănătatea și bunăstarea lor?

Dacă bănuiești că un prieten sau un coleg are o problemă de dependentă, dar nu ești sigur și nu știi cu cine să vorbesti, sună-ne la +40 749 775 819!

Din nefericire, sunt puțini angajatori care se implică atunci când constată că oamenii care se luptă cu dependența din echipa lor au nevoie de sprijin și reabilitare.

Este timpul să schimbăm ceva împreună, să asistăm la cât mai multe cazuri în care clienții care au primit sprijin se întorc reabilitați la muncă, la sport sau la facultate.

Dacă ești îngrijorat pentru cineva, chiar dacă doar bănuiești că există o problemă sună la +40 749 775 819 pentru a purta o discuție confidențială.
Te putem ajuta să răspunzi la unele dintre întrebările tale, să ajuți, să identifici cum poate arăta comportamentul dependenței și îți putem oferi sfaturi.

Dacă încă nu ești gata să efectuezi acest apel, ai avut în vedere să vorbești confidențial cu managerul de resurse umane? Sau organizația ta are un departament de asistență socială? Serviciile sindicale ale studenților îți pot oferi sfaturi? 

Este foarte posibil ca atunci când te decizi să vorbești cu cineva, și ei să fi observat că există o problemă – acest lucru îți va ușura povara asupra ta și doar din acest motiv merită sa incerci!

Ai o intrebare?

Aflați mai multe despre tratamentele și programele pe care le oferim, despre personalul nostru și despre cum te putem ajuta.