Suntem aici pentru a vă ajuta! Sunați-ne: +40 749 775 819

Ești gata să primești ajutor? Consultanții noștri de tratament sunt disponibili 24/7.

Suntem aici pentru a vă ajuta! Sunați-ne: +40 749 775 819
Suntem aici pentru a vă ajuta! Sunați-ne: +40 749 775 819

Suntem aici pentru a te asculta!

 

Dependența are un impact imens asupra vieții membrilor familiei și a prietenilor și înțelegem că poate fi cu adevărat dificil să abordezi subiectul cu cineva care este prins de alcool, droguri, jocuri de noroc, alimente, pornografie sau sex.

Înțelegem că ești îngrijorat, vă simțiți izolați și poate că încercați să mențineți viața de familie împreună – pur și simplu supraviețuind. Poți vorbi cu noi și vă putem ajuta. Ne poți suna oricând – nu trebuie să ai aprobarea persoanei care se luptă cu dependența și nu trebuie să aștepți. Ai nevoie de sprijin acum, iar noi suntem aici pentru a oferi asta.

Vorbind cu unul dintre specialiștii noștri în dependență, vă putem oferi câteva sfaturi reale despre cum să faceți față dependenței. Vă putem ajuta să inițiați o conversație cu persoana iubită și vă putem ajuta pe amândoi să începeți o călătorie de recuperare și reabilitare.

 

Ce se va întâmpla în continuare?

Te putem ajuta să definești situația în care te afli: trăiesc lângă un dependent? Am dreptate să cer ajutor? Cum mă protejez?

Te putem ajuta să răspunzi la unele dintre aceste întrebări.

Te putem ajuta să încurajezi persoana iubită să vină și să se întâlnească cu noi pentru o evaluare. Acesta este primul pas spre intrarea în reabilitare – și primul pas către o viață nouă, fără dependență.

 Sună-ne la +40 749 775 819!

Ai o intrebare?

Aflați mai multe despre tratamentele și programele pe care le oferim, despre personalul nostru și despre cum te putem ajuta.