Suntem aici pentru a vă ajuta! Sunați-ne: +40 749 775 819

Ești gata să primești ajutor? Consultanții noștri de tratament sunt disponibili 24/7.

Suntem aici pentru a vă ajuta! Sunați-ne: +40 749 775 819
Suntem aici pentru a vă ajuta! Sunați-ne: +40 749 775 819

Rezervarea unui loc în centrul Oxigen

 

Când sunteți gata, suntem gata! 

Știm că momentul în care o persoană se hotărăște să înceapă programul de recuperare poate să vină dupa o lungă perioadă de consum. 

Știm că, dacă ești parintele, partenerul, copilul, prietenul sau colegul unei persoane dependente, situația îți poate părea imposibil de gestionat. 

Dependența de alcool sau de droguri este o boală, nu o slăbiciune morală sau lipsă de voință. 

Abstinența este singura modalitate de a face față acestei boli. 

De aceea, atunci cand sunteți gata pentru a începe călătoria alături de noi, vom face tot posibilul să intrați în program cât mai repede, după ce îndepliniți recomandările de abstinență necesare și ați finalizat cu succes detoxifierea medicală.

Tratamentul dependenței la Centrul Oxigen este bazat pe renumitul model Minnesota – al celor 12 pași, care aduce o abordare bazată pe abstinență, popularizat pentru prima dată de organizația Alcoolicii Anonimi (AA). 

Modelul în 12 pași oferă un set de principii directoare pentru călătoria tratamentului pentru dependență și se concentrează pe motivația ta de a-ți schimba modelele de gândire nesănătoase și comportamentele dependente, în timp ce se bazează și pe elemente de spiritualitate în cadrul procesului de tratament și recuperare.

Echipa noastră terapeutică deține o experiență clinică vastă în tratarea dependenței și este capabilă să vă ofere o gamă largă de tehnici care să vă ajute să rezolvați cauzele și factorii de bază pentru dependența pe care o aveți. 

Ne asigurăm că fiecare persoană care ne solicită sprijin este consultată și implicată în orice decizii luate cu privire la îngrijirea ei. Acest lucru vă asigură că beneficiați de un tratament cu adevărat colaborativ și personalizat

Îți oferim un cadru propice în care să înveți să faci față provocărilor și să obții o recuperare completă și durabilă.

Suntem aici când ai nevoie de noi!

Așadar, daca aveți peste 18 ani, tot ce trebuie să faci pentru a începe, este să ne suni la nr.  +40 749 775 819 pentru a ne cere sprijinul sau pentru a face o programare. 

Ești gata?

Subtitle

Ai o întrebare?

Aflați mai multe despre tratamentele și programele pe care le oferim, despre personalul nostru și cartier.